Fenntartó: INVESTELLA-TEAM
Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
7100 Szekszárd, Obsitos u. 1.
Nyilvántartásba vételi szám: E-001485/2016

Bemutatkozás

A-TEAM Innovációs és Képzési Iroda

A gazdasági társaság 2012-ben alakult felnőttképzési profillal, melyhez kialakította saját tulajdonú A-TEAM Innovációs és Képzési Irodáját két képzőteremmel (8 és 14 fő számára) a megyeszékhely központjában. Német és angol nyelvi képzéseket tartottak, majd bekapcsolódtak a TÁMOP 2.2.1 pályázati programba, amely támogatott nyelvi képzéseket biztosít felnőttek részére. Hat nyelvi csoportot működtet Szekszárdon és a környező kistelepüléseken. Kiterjedt nemzetközi kapcsolati hálóval rendelkezik és több szakmai műhelyhez kapcsolódik.
Képzési témák: interkulturalitás, nyelvi kompetenciák, személyiségfejlesztés, pályaorientáció, projektmenedzsment, forrásallokáció, pályázatírás témában sok tapasztalattal rendelkeznek. Képzési tanácsadást, az előzetesen megszerzett tudás felmérése és beszámítása és pályaorientációs tanácsadást működtet egyénre szabottan.
Pályázatok figyelése és írása, mind hazai, mind Európai Uniós források lehívásában értek el jó eredményt, emellett szakértői munkákat, tanulmányok készítését, kiadványok szerkesztését és pályázatok értékelését is végzik. A képzések kínálatát folyamatosan bővítik, az e-learning tananyagok fejlesztése folyamatban van projektmenedzsment témában, de tervezik az aranykalászos gazda és a környezetvédelemmel kapcsolatos tananyag fejlesztését is. Több TÁMOP, GOP, Norvég Civilalap és hazai pályázat elkészítésben és menedzselésében vállaltak szerepet.
A cég profilja: nyelvi és interkulturális képzés (szakiskolások, szakközépiskoláskok, egyetemisták és fiatal munkavállalók) mobilitásra való szaknyelvi, mentális és interkulturális felkészítése. 2013-ban két csoport (22 fő) felkészítésben vett részt, de egyéni felkészítéséket is vállal. Külföldi munkavállaláshoz egyéni igények alapján nyelvi és interkulturális felkészítés, önéletrajzok, motivációs levelek elkészítése.
Egy főállású munkatárs a pályázatok megírásában, a dokumentumok előkészítésében vesz részt, (igény szerint 4 fő dolgozik a pályázatok írásban). Egy fő a fiatalok mentális és interkulturális felkészítésében vállal feladatot, több éves képzői, tréneri tapasztalattal, nemformális tanulási módszerek elméleti és gyakorlati ismeretével, egyetemi, főiskolai oktatói gyakorlattal.